Raman spektroskop s mikroskopom

Raman spektroskop s mikroskopom

Primjena

Ramanov spektroskop s mikroskopom Virsa ™ je prijenosni Ramanov sustav sa sondama povezanim optičkim vlaknima. Pogodan je za mikro i makro snimanje Ramanovih spektara. Sustav Virsa omogućuje vam analizu uzoraka u njihovom okruženju. Možete mjeriti velike ili nepokretne uzorke koje ne možete staviti pod mikroskop ili one sadržane u posudama.


Analizator Virsa Raman pruža laboratorijske performanse, visoku osjetljivost i izvrsnu spektralnu i prostornu rezoluciju, što ga čini idealnim za proučavanje izazovnih uzoraka. Ovaj spektroskop je savršen most između istraživačkih/laboratorijskih ispitivanja i primjene na terenu.

Dodatne informacije

Tehničke značajke

➤ Valna duljina lasera za pobudu: 785 nm;

➤ Snaga lasera: 130 mW,

➤ Spektralno: o područje: od 50 cm-1 do 4000 cm-1; o rezolucija: < 2,5 cm-1; o disperzija (mjereno pri 1500 cm-1): < 1 cm-1 / pixelu (pri 785 nm); 

➤ Detektor: o br. piksela: 1024 x 256; o radna temp.: -700C; o termoelektrično hlađenje; o šum (dark noise): 0,03 e- piksel-1 s-1,

➤ Raman proba VRP10-785 za rad s laserom te adapter koji omogućava montiranje objektiva s lećama i dužinom optičkog vlakna od najmanje 5 m.