NIR spektrofotometar

NIR spektrofotometar

Primjena

Robustan NIR analizator za rutinsku kontrolu kvalitete. TANGO nudi učinkovitu i isplativu analizu za identifikaciju materijala i kvantifikaciju u raznim područjima primjene. Uređaj ima kalibracijske pakete za brzu analizu maslina, paste od maslina, sira, skute, jogurta, kiselog vrhnja, mlijeka u prahu, koncentrata mliječnih proizvoda i koncentrata proteina sirutke. Prema dogovoru mogu se nabaviti/razvit kalibracijski paketi za druge vrste proizvoda.

Dodatne informacije

Tehničke značajke

➤ Način mjerenja: u refleksiji i transfleksiji; 

➤ Raspon valnih duljina: 870-2500 nm (spektralni raspon: 11,500-4000 cm-1);

➤ Točnost valnih duljina: bolja od 0,1 cm-1, kod 7,181cm-1 (bolja od 0,02nm kod 7,181cm-1);

➤ Detektor: InGaAs dioda termoelektrički hlađen i temp. stabiliziran;

➤ Vrijeme analize: ‹30 sek;

➤ Pribor za snimanje pastoznih i krutih uzoraka.


➤ Kalibracijski paketi:

B-OLIVE-PASTE za masline s metodama za analizu paste od maslina u refleksijskom načinu rada (mast, kiselost, vlaga);
maslac (masnoća, NaCl, Voda);
sir Refl GLPD (suha tvar, masnoća, NaCl, pH, proteini);
sir Refl PSPD (suha tvar, masnoća, NaCl, pH);
skuta GLPD (voda); 
skuta PSPD (suha tvar, masnoća, proteini);
skuta s travama (suha tvar, masnoća);
mlijeko u prahu (pepeo, masnoća, laktoza, vlaga, proteini, masnoća low, pepeo low);
koncentrat mliječnih proizvoda (masnoća, laktoza, proteini, voda);
kiselo vrhnje (masnoća).