Mogućnosti financiranja projekata suradnje znanosti i gospodarstva kroz program SMART4ALL

Program SMART4ALL namijenjen je projektima suradnje između tvrtki i akademske zajednice, kroz povezivanje dionika iz regije Branderburg i Berlin s ostalim europskim zemljama. Fokus programa je na Low-Energy-Computing (CLEC) tehnologijama za Cyber-Physical Systems (CPS) i Internet of Things (IoT) za digitalizaciju različitih područja.

Postupak prijave je vrlo jednostavan korištenjem obrasca za čije Vam ispunjavanje neće trebati više od dva dana. Maksimalan iznos potpore je do 80.000,00 EUR, a trajanje projekta do 9 mjeseci. Prihvatljivi prijavitelji su tvrtke do 500 zaposlenikasveučilišta i druge znanstveno istraživačke institucije.

Prijavite se na virtualnu radionicu kako bi doznali o mogućnostima financiranja kroz program SMART4ALL te dobili korisne savjete za kvalitetnu pripremu prijave. Radionica će se održat 11. kolovoza 2020. godine s početkom u 10 sati. Svi sudionici imaju priliku prezentirati svoje projektne ideje odnosno vlastite kapacitete kojima mogu doprinijeti drugim prijaviteljima, što je potrebno naznačiti prilikom registracije za radionicu. Registraciji se može pristupiti ovdje: https://digital-bb.de/en/calendar/smart4all-meet-apply.

 

Više informacija o programu dostupno je u privitku.

Vezani dokumenti