Studentski život

Sajam mobilnosti 2022

Želiš živjeti i studirati bilo gdje u Europi?

 

Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split i Erasmus Student Network Split udružili su snage te će provesti prvi zajednički projekt pod nazivom EdUciraj se, upoznaj EU!

Dođi na edukacijsku radionicu o Erasmus+ programu te saznaj što je sve potrebno za prijavu! Radionice će se održati u sklopu projekta EdUciraj se, upoznaj EU te se mogu prijaviti svi studenti Sveučilišta u Splitu!

Link za prijavu: https://forms.gle/d5XGP5iR19DtTaM99

Prva radionica će se održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu 13.10. , a nakon radionice, ESN Split održati će sajam mobilnosti u sklopu Erasmus days-a i to u atriju fakulteta gdje će Erasmus studenti iz cijele Europe predstaviti svoja Sveučilišta, fakultete i gradove.

Druga radionica će se održati na FESB-u u Splitu 14.10., a nakon radionice, ESN Split održati će sajam mobilnosti u sklopu Erasmus days-a i to u akvariju fakulteta gdje će Erasmus studenti iz cijele Europe predstaviti svoja Sveučilišta, fakultete i gradove.

Vrijeme početka predavanja (radionice) i sajma:

Predavanje: 10:00 - 11:30

Sajam mobilnosti: 11:00 - 13:00

Cilj projekta je kroz edukaciju o EU namijenjenu mladima, unaprijediti znanja o institucijama, programima i politikama Unije te ojačati vjeru u europske vrijednosti i vlastitu ulogu u kreiranju politika na europskoj razini.

Vrijednost projekta i iznos sufinanciranja: bespovratna sredstva Ministarstva vanjskih i europskih poslova iznose 40.000 HRK.

„Sadržaj objave u isključivoj je odgovornosti udruge Erasmus studentska mreža Split (ESN Split) i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Ministarstva.“