Studentski život

Prijave na radionicu "Upravljanje vremenom"

Često zaboravljaš važne dogovore, datume i obaveze? Sve radiš u zadnji tren i čini ti se da nikada nemaš vremena? Ili planiraš previše i često moraš odustati od nekih planova?

Rješenje ovih problema možeš potražiti na prvoj radionici ciklusa "Vještine za mentalno zdravlje" na temu "Upravljanje vremenom". 

Radionica će se održati u srijedu, 22.03.2023. od 18 do 19.30 sati u učionici P3 na Filozofskom fakultetu Split, Poljička 35.

Broj sudionika je ograničen pa osiguraj svoje mjesto prijavom na obrazac koji se nalazi na linku https://forms.gle/rhaoqSHHx3VF7GDK8 .

Upravljanje vremenom je zapravo upravljanje sobom, a radi se o znanju, vještinama i ponašanju koja pomažu što efikasnije iskoristiti vrijeme, tj. postići bolje rezultate s manje utrošenog vremena. Na radionici ćeš imati priliku osvijestiti različite probleme s organizacijom vremena i posljedice loše organizacije, prepoznati svoje ''kradljivce vremena'', upoznati različite strategije planiranja vremena te tehnike za pridržavanje plana.

Voditeljica radionice je Antonia Peroš, psiholog i psihoterapeut te voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu. U okviru svog radnog mjesta niz godina savjetuje studente te organizira i vodi radionice na temu upravljanja karijerama, komunikacijskih vještina, upravljanja stresom te općenito poticanja mentalnog zdravlja.