Studentski život

Predavanje Michaela Sarana - vlasnika Grand hotela Lav i Odien grupacije: "Osobni pogled na pronalaženje ravnoteže i životne sreće"

Centar za planiranje i razvoj karijera, Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu i Ekonomski fakultet u suradnji s tvrtkom Grand hotel Lav organiziraju predavanje Michaela Sarana, vlasnika resorta Le Méridien Lav i Odien grupacije na temu "Osobni pogleda na pronalaženje ravnoteže i životne sreće".

Predavanje će se održati u četvrtak, 12. listopada s početkom u 14 sati u svečanom amfiteatru na Ekonomskom fakultetu! Prijaviti se možete na linku.

U okviru predavanja Michael Saran će predstaviti i program stipendija Grand hotela Lav za učenike i studente. Više o programu stipendiranja na https://www.lemeridiensplitresort.com/stipendije

Saran je diplomirao na Sveučilištu Stanford s dvije diplome iz ekonomije i međunarodnih odnosa te stekao MBA na Harvard Business School. Odien grupa trenutno ima preko 700 zaposlenih u Češkoj, Hrvatskoj i Turskoj, a od 2015. godine vlasnici su Grand hotel Lava – tvrtke koja upravlja resortom Le Méridien Lav Split. Trenutno Odien razvija projekt za izgradnju nove četvrti na zemljištu bivše tvrtke Avia u Pragu. Osim modernog stanovanja, na ukupno 66 hektara izgradit će 2 nove osnovne škole i 5 vrtića, zelenilo, parkove, niz novih usluga i, naravno, niz novih radnih mjesta.

Također, Michael Saran je osnivač zaklade Sport2Life čiji je cilj podupiranje obrazovanja, razvoja i zdravlja mladih kroz njihovo sudjelovanje u organiziranom sportu. U sklopu Sport2Life aktivnosti i promocije zdravog načina života i aktivnog življenja, Saran je četiri uzastopne godine biciklirao od Praga do Splita u 10 dana (1200 km), te prešao s kajakom jadransku obalu od Savudrije do Prevlake za 10 dana, rutu dulju od 750 kilometara.