Poziv za sudjelovanje u projektu virtualne mobilnosti SEA-EU

U okviru SEA-EU projekta, Sveučilište u Splitu je ponovo otvorilo poziv za sudjelovanje u projektu virtualne mobilnosti. U trećem ciklusu ovog projekta, nastavnici ponovno imaju priliku surađivati s kolegama stručnjacima sa partnerskih SEA-EU Sveučilišta. Svoje online kratke kolegije u trajanju od minimalno četiri školska sata, nastavnici putem prijavnog obrasca prijavljuju SEA-EU projektnom uredu Sveučilišta u Splitu koji ih zatim objavljuje na zajedničkoj online platformi alijanse SEA-EU. 

Krajem ožujka ove godine, Sveučilište u Brestu, koje je inicijator ove aktivnosti, objavit će listu „uparenih“ lekcija. Tijekom travnja i svibnja, kroz dva kruga „uparivanja“, na partnerskim će se Sveučilištima pokušati pronaći odgovarajući stručnjak za svaki predloženi online lekcije. „Upareni“ stručnjaci među sobom će dogovoriti detalje organiziranja virtualnih lekcija koji će se održati u periodu od travnja do prosinca 2021. godine. 

Predviđeni sudionici aktivnosti virtualne mobilnosti su studenti preddiplomske razine studija. Ideja vodilja projekta je da se studenti od samog početka studiranja osjete dijelom alijanse Europskog sveučilišta. 
Nastavnici koji sudjeluju u projektu virtualne mobilnosti ovoga će puta dobiti priliku izraziti svoje mišljenje o projektu kroz evaluacijski obrazac te će im biti poslana potvrda o sudjelovanju u međunarodnom procesu poučavanja. 
Cilj je ovog projekta također napraviti prvi korak k ostvarivanju daljnjih suradnji, zajedničkih publikacija te svih oblika mobilnosti. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom projektu, molimo Vas da svoje prijavne obrasce ili eventualna pitanja dostavite SEA-EU projektnom uredu Sveučilišta u Splitu na adresu seaeu@unist.hr najkasnije do 15. ožujka.

U nastavku možete pročitati neka od pozitivnih iskustava nastavnika koji su sudjelovali u protekla dva kruga virtualne mobilnosti:

Vezani dokumenti