Predstavljanje Sveučilišta u Splitu

Sveučilište u Splitu se predstavilo na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Splitu i ove se godine predstavlja na Smotri Sveučilišta u Zagrebu. Manifestacija koja se po 24. put organizira izvrsna je prilika za upoznavanje maturanata, ali i svih zainteresiranih sa studijskim programima i ostalim sadržajima koja im se nude i obogaćuju studentski život tijekom studiranja. Smotru je u četvrtak, 21. studenog 2019. godine uz nazočnost brojnih uzvanika te njegovih suradnika u  Francuskom paviljonu svečano otvorio domaćin svečanosti prof. dr. sc. Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu.

Odišući Mediteranom izložbeni prostor našeg Sveučilišta i ove godine plijeni pažnju posjetitelja nudeći im informacije o 180 studijskih programa na 11 fakulteta, četiri odjela i jednoj umjetničkoj akademiji. Ambijent u kojem se isprepliću maslina i vinova loza, ali i okusi Dalmacije vjerno dočarava nove studijske programe Hotelijerstvo i gastronomiju te Mediteransku poljoprivredu koji su u ovoj akademskoj godini upisali prvu generaciju studenata. Ovom prilikom predstavljena je i nova brošura Sveučilišta u Splitu koja objedinjuje informacije o studijskim programima, smještaju, prehrani, Sveučilišnoj knjižnici kao i o mogućnostima u okviru međunarodne suradnje, ali i bavljenja sportom za sve one koji odaberu Sveučilište u Splitu.

Posjetiti nas možete od 21. do 23. studenog u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, Savska 25, gdje ćemo vam rado prezentirati ono što vam naše
Sveučilište pruža.