DUMP Days - od sutra FESB postaje IT centrala Hrvatske

Sutra u 10:00 ujutro na splitskom FESB-u dvodnevna besplatna DUMP Days konferencija otvara svoja vrata.

Organizatori konferencije, članovi DUMP Udruge mladih programera već bilježe nezapamćen interes, kako od sponzorskih tvrtki, tako i od samih posjetitelja.

Nino Borović, organizator konferencije i potpredsjednik DUMP Udruge mladih programera nam rekao nam je ovo: "Očekujemo preko 1500 posjetitelja konferencije, dok su sponzorski kapaciteti bili popunjeni do samog vrhunca…”, na što se nadovezao Jere Mandušić, voditelj odsjeka za sponzore: “Organizacija je počela prije pola godine. Već smo u ožujku dogovorili sva sponzorstva - njih 32, no tvrtke su nam se i dalje javljale s upitima.”

Na nedavno održanoj konferenciji za medije, mladim dumpovcima su se pridružila i lica iza njihovih sponzorskih firmi, među kojima je bio i predstavnik splitskog ureda Rimac Technologyja Miljenko Baković: “Moram priznati da je konferencija DUMP Days na zavidnoj razini. Volio bih i da ako ima interesa, naraste na nešto više od studentske konferencije.”

Srdjan Podrug, dekan FESB-a i počasni član Udruge ne krije zadovoljstvo što je od samih početaka pod patronatom fakulteta ova konferencija doživila ovakav rast.

Kao jedan od najvećih gradskih događaja u jednoj od najbrže rastućim svjetskim industrijama, DUMP Daysi podižu ugled sveučilišta na svjetskoj razini, stavljajući pribadaču na mapu svih budućih IT događaja točno u Splitu.

Svi zainteresirani se i dalje mogu prijaviti preko days.dump.hr jer uz mnoštvo sadržaja na sponzorskim štandovima i predavanjima, posjetitelje čeka i nagradna igra s nagradama poput Quest 2 VR-a, drona, pametnog sata i puno drugih.

Izvor: DUMP, Ian Paligorić

Foto: Josip Svalina